Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017






3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΜΠΑΝΣΚΟ
1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17/02/2017, ΠΡΕΒΕΖΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ (582χλμ)
Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί .Αναχωρηση 06.15 από την πλατεία Ανδρουτσου στην Πρέβεζα, με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, άφιξη στα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και διέλευση Αφιξη στο Royal Park Hotel και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Από εκεί, συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας, στο Μπάνσκο, την πόλη με τα παλιά διατηρητέα σπίτια, τριγυρισμένα από γερούς τοίχους με βαριές πόρτες και σιδερένιες αμπάρες. Μια πρώτη γνωριμία με ξεναγο στην πολη του Μπάνσκο που συνδυάζει τέλεια το μοναδικό τοπίο με την παραδοσιακή ατμόσφαιρα του χωριού με τα γραφικά δρομάκια και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 18/02/2017, ΜΠΑΝΣΚΟ.
Πρωινό. Προαιρετικά αναχώρηση για το βουνό με τελεφερίκ και μέσα από μια ευχάριστη διαδρομή φθάνουμε στις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου. Εκεί θα έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τα χειμερινά σπορ που σας παρέχει το χιονοδρομικό κέντρο στις πλαγιές του, να χαρείτε το χιόνι, να θαυμάσετε το χειμερινό τοπίο και να απολαύσετε έναν καφέ σε κάποιο από τα πολλά σαλέ που υπάρχουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Ξεκούραση. Διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 19/02/2017, ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΠΡΕΒΕΖΑ (592χλμ).
Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Σαντάνσκι όπου θα έχουμε σχετική παραμονή για ψώνια και φαγητό. Διέλευση από τα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο, άνετο, ασφαλές, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.
- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Μπάνσκο.
- Δύο (2) πρωινά σε μπουφέ.
- 1 ξενάγηση στο Μπάνσκο. 

Προσοχή ! Χρειάζεται απαραίτητα καινούριο διαβατήριο ή καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου