Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο τύπου Ε.Α.Υ. Αχαΐας για την τηλεοπτική εκπομπή Ελληνοφρένεια

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Η Ένωση μας (Αχαΐας) έκπληκτη παρακολουθεί την διαπόμπευση που δέχονται οι Αστυνομικοί, ιδιαιτέρως της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ) και Ομάδας ΔΕΛΤΑ από την σατυρική σειρά '' Ελληνοφρένεια'' που παρουσιάζεται στην τηλεόραση του Alpha.

Συγκεκριμένα εμφανίζονται ηθοποιοί που φέρουν πλήρη επιχειρησιακή στολή της ΥΑΤ , με όλα τα εμβλήματα και διακριτικά του σώματος, ως επίσης και της ομάδας ΔΕΛΤΑ, τους οποίους οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές, τους χλευάζουν συνεχώς και συχνά τους κοσμούν με ένα σωρό κοσμητικά επίθετα και άσεμνες χειρονομίες, αφήνοντας μηνύματα ότι πρόκειται περί ηλιθίων. Όλα αυτά διαδραματίζονται στην ζώνη υψηλότερης θεαματικότητας που παρακολουθούν ακόμα και μικρά παιδιά περνώντας αρνητικές αντιλήψεις για το θεσμό της Αστυνομίας αλλά και λανθασμένη εικόνα για όλους εμάς που τον υπηρετούμε.
Θεωρούμε ότι η παρέμβαση πρέπει να είναι άμεση καθόσον προσβάλει τους συναδέλφους που υπηρετούν στις υπηρεσίες αυτές, αλλά και γενικότερα όλους τους συναδέλφους, και γεννά ερωτήματα για το εαν και ποιοι έδωσαν την άδεια και την συγκατάθεση τους σε κάτι τέτοιο, αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες τους. 
Η Ένωση μας ενημέρωσε ως όφειλε την ΠΟΑΣΥ προκειμένου με την σειρά της να διαχειριστεί το όλο ζήτημα

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γεν.Γραμματέας

                  ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ Σταύρος                                               ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ Χαράλαμπος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου