Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Συνάντηση Αντιπροσωπείας της ΠΟΑΣΥ και των Προεδρείων των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων Ιωαννίνων , Θεσπρωτίας και Πρέβεζας με τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ   
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ   
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πραγματοποιήθηκε χθες (17-7-2013) στην Ηγουμενίτσα συνάντηση Αντιπροσωπείας της ΠΟΑΣΥ και των Προεδρείων των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων Ιωαννίνων , Θεσπρωτίας και Πρέβεζας με τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗ , επικεφαλής της επιχείρησης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων δραπετών – δολοφόνων των φυλακών Τρικάλων. Παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ηπείρου Ταξίαρχος κ. ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ  και οι Αστυνομικοί Διευθυντές Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας. Στη συνάντηση συζητήθηκε το πρόβλημα της καταπόνησης και εξάντλησης του Αστυνομικού Προσωπικού από το εξοντωτικό ωράριο κάτω από αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες που μειώνει το βαθμό ετοιμότητας , αντίδρασης και αποτελεσματικότητας του προσωπικού στην προσπάθεια αντιμετώπισης των επικίνδυνων κακοποιών.
Από την πλευρά του ο Αντιστράτηγος κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ αναγνώρισε και ευχαρίστησε το προσωπικό για
την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε μέχρι σήμερα , δεσμεύτηκε και έδωσε οδηγίες στους συνεργάτες του ,για την ανακούφιση του προσωπικού και την πιστή εφαρμογή του Π.Δ. που αφορά το χρόνο εργασίας. 

Ηγουμενίτσα 18 Ιουλίου 2013

ΠΟΑΣΥ                                      
ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                    
ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ           

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
Ε.Α.Υ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ε.Α.Υ.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΜΑΝΤΖΟΥΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

Ε.Α.Υ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΜΠΑΚΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου